LGU’s bestyrelse og sportsfestudvalg er meget glade for den flotte opbakning, der har været til dette års Sportsfest.

Se billeder i galleriet

Sportsfestens afholdes bl.a., så alle med tilknytning til Læborg kan mødes og styrke vores stærke lokale sammenhold. Ind i mellem er vi så heldige at arrangementet også giver økonomisk overskud, så vi får mulighed for at udvide tilbuddene under LGU.

Derfor takker vi alle, der har været med til at gøre Sportsfesten 2018 til en rigtig god fest – både jer, der har hjulpet til, de, der har holdt gang i hoppeborge, fodboldbaner og børnedisco og jer, der har sørget for stemningen i teltet. Vi har alle del i succesen.

Derfor er det en stor fornøjelse for LGU’s bestyrelse at kunne dele ud af dette års overskud til glæde for mange borgere i Læborg og opland.

 

Vi uddeler:

2.500,-

Til støtte af byggeriet af bålhus
Læborgs KFUM spejdergruppe


20.000,-

Til støtte af byggeriet af multibane
Vejen Friskoles Støtteforening