Motionsløb

Kontaktpersoner

Michael Skov Andersen

Ansvarlig, motionsløb

28 18 62 20
ma@inicio.dk

Vi er en motionsløbeklub for alle, uanset hvilket niveau du starter på.

Løbeklubben rummer løbere på alle niveauer, både dem der lige er startet og løbere med mange års erfaring.

Udgangspunktet i Læborg Runners er fællesskab og det sociale omkring vores løbeture.

Som medlem af en løbeklub, er man mere ”forpligtiget” til at møde op, når først man har meldt sig til. Så er der ingen undskyldning for at blive på sofaen eller hvis det blæser eller regner udenfor.

Fællesskabet med andre løbere gør, at man kommer afsted. Gevinsten er masser af energi, god kondition og et klap på skuldrene til sig selv, fordi man kom afstedJ

Vi mødes ved klubhuset ved Vejen Friskole, hver tirsdag og torsdag kl. 1800.

Herfra beslutter vi, hvor langt vi skal løbe, om vi tager en tur i skoven eller i området omkring Læborg. Vores naturlige træningsområde om sommeren er i skov, på asfalt og grus. Hundsbæk plantage er meget varieret og dejlig udfordrende at løbe i.

Som udgangspunkt starter vi ud sammen, men alt efter ønsker, laves der ruter på forskellige længder. Vi løber aldrig alene, vi følges ad. I Hundsbæk har vi ligeledes mulighed for pulstræning i bakkerne.

Vi har ikke nogen egentlig løbetræner, men Karsten Nielsen og Anita Palmgren er tovholdere i Læborg Runners. Karsten Nielsen står for de fleste ruter til træningen, men der er plads til ændringer undervejs.

Ønsker man et fast løbeprogram er det også muligt at få.

I sommerperioden løber vi i Læborg og omegn, og når vi kommer til efteråret, så rykker vi til Vejen, hvor vi mødes ved Vejen Idrætscenter og løber ud derfra.

Træning:
Tirsdage og torsdage, kl. 18.00

Aldersgruppe:
Alle

Mødested:
Klubhuset bag Vejen Friskole

Nuværende periode:
28.03.2023 til ca. 1. november, hvorefter vi rykker til Vejen

Kontingent:
200 kr.

Tilmeld og betal