Et nyt samarbejde har set dagens lys: Læborg gymnastik- og ungdomsforening (LGU) og Askov Malt Ungdoms- og idrætsforening (AMUI) er gået sammen om at løfte fodboldtræningen for deres U11 hold.

Begge hold stod over for problemer med at stille hold efter sommerferien, hvor de skifter fra U10 til U11 og dermed skal spille 8 på banen i stedet for 5. Det kræver en noget større trup, hvis man skal være sikker på, at kunne stille hold hver gang. Løsningen på problemet lå ikke langt hjemmefra; De 2 mandskaber, har mødt hinanden i turneringer flere gange og kampene er altid jævnbyrdige og spændende. Derfor har både trænere og bestyrelser i de 2 klubber ikke været i tvivl om, at en sammenlægning af holdene ville være et perfekt match.

Samarbejdet omkring sammenlægningen har været en ren fornøjelse, hvor der kun har været velvilje og begejstring fra begge sider. I LGU er vi meget glade for samarbejdet med vores “nabo” og har høje forventninger til fremtiden.

Det nye hold, er måske nok startet, som en nødvendighed for de 2 klubber, der er presset ud i at finde på løsninger for at bevare et hold, men viser sig at være en ægte “win-win situation”; Resultatet af sammenlægningen er et stort hold på 22 spillere, der kan blive en rigtig farlig modstander for de øvrige hold i turneringen. Det nye Askov Malt – Læborg hold har stærke spillere på holdkortet og et solidt fundament med 4 trænere, der sikrer træning af høj kvalitet.

Holdet træner i Læborg hver mandag og i Askov Malt hver torsdag.

Holdet har haft første træning og her var lutter smil og godt humør imellem alle børnene, der har glædet sig hele sommerferien til at spille sammen. Forude venter turneringen med første kamp den 23. august på udebane.