Når du er tilskuer til en fodboldkamp

LGU gør opmærksom på, at der med de seneste tiltag mod den stigende COVID-19 smitte i samfundet også er nye retningslinjer i fodboldens verden.

Vores trænere har, i samarbejde med DBU, styr på håndteringen i forhold til spillere, træning og kampe.

Vi har brug for jeres hjælp til at overholde de nye retningslinjer gældende for tilskuere; Nu gælder det, at alle tilskuere skal være siddende under kampe og stævner. Medbring evt. festivalstole hjemmefra, hvis kampen afvikles et sted uden faste siddepladser. Har værtsklubben afmærket, eller på anden vis indikeret, et areal til tilskuere, skal I sørge for at placere jer her. I skal sørge for 1m afstand mellem jer selv og andre tilskuere – dette gælder ikke for nære familiemedlemmer.

Vi vil så gerne kunne bibeholde tilskuere til vores kampe, da det bare lige gør det ekstra sjovt at spille fodbold – så hjælp os ved at overholde retningslinjerne.

På forhånd tak

LGU