Man må ikke dømme folk på udseendet, men hvis man måtte, ville Askov-Læborgs modstandere nok tænke, at her kommer et stærkt hold, som man skal have respekt for.

For påklædningen sender et signal – ikke kun udadtil, men også indadtil og det er vigtigt for det fusionerede Askov-Læborg hold, at føle sig som en enhed inden de går på banen. Og det gør de i dén grad, når de ankommer til kamp som en del af denne flok i ens træningsdragter.

Askov-Læborg holdet har gavmilde sponsorer, der ikke kunne have siddende på sig, at holdet tropper op til kamp i det flotteste kampsæt, men i træningsdragter i forskellige farver. Derfor har de endnu en gang fundet pengepungen frem og sponsoreret et lækkert træningssæt til hele holdet.

På vegne af forældre, børn og foreningen lyder en stor tak til Kryb Væk ved John Jakobsen og Hair Visions ved Vibeke Vinbech

Desværre var hele holdet ikke tilstede ved fotograferingen