Kære alle sammen

Myndighederne har i dag lempet de gældende restriktioner på en række områder, herunder foreningsidrætten, i håbet om, at vi forhåbentlig kan gå bedre tider i møde, da vi alle uanset alder har det rigtig svært med corona, som den påvirker vores hverdag.

Men det afhænger af, at vi alle overholder de grundlæggende regler omkring afstand, hygiejne, afspritning og bæring af mundbind. Kun derved hjælper vi hinanden og er med til, at vi ikke skal lukke ned igen. Det ønsker ingen.

 

For LG&U betyder det fra 01. MAR 2021, at:

  • Udendørs idræt kan åbne med max. 25 personer uden krav om en negativ coronatest for alle tilstedeværende uanset alder, inkl. træner, dommer, tilskuere og forældre.
  • Hvert hold på 25 skal have egen træner med mindst 2 m mellem hvert hold – tydeligt markeret.
  • LG&Us klubhus kun må anvendes til kortvarige ophold, som f.eks. afhentning af udstyr og toiletbesøg. Afspritning og nødvendig rengøring gennemføres af det pågældende hold efter lederens anvisninger.
  • Indendørs idræt er fortsat lukket.

 

LG&U vil holde medlemmerne orienteret om de forskellige holds opstart på hjemmesiden, via CONVENTUS og på laeborg.dk.

Tak, fordi du støtter LG&U og lad os håbe, at 2021 bringer os tilbage til “gamle dage”.

 

Med venlig hilsen

Bestyrelsen