Der skrues godt op for intensiteten hos Askov-Læborgs U12 og U13-drenge i 2023 med en ugentlig særligt tilrettelagt træning med den tidligere professionelle spiller Hans Henrik Andreasen.

Askov-Læborgs U12 og U13-drenge, der træner sammen, har gennem flere år vist sig som stærke modstandere for ethvert hold de har mødt. Klubberne er stolte af at have hold med så stærkt sammenhold, træningsiver, talent og ikke mindst dybt engagerede trænere, der har ført holdet og spillerne frem til deres nuværende høje niveau.

Trænerne Stefan Krebs Jensen, Jesper Bertelsen, René Søe Høyrup og Allan Jung Thorbøll henvendte sig til klubbernes bestyrelser med en vision for holdenes udvikling, da kravene til trænernes kompetencer øges i takt med at spillerne har brug for nye og større udfordringer – særligt i forbindelse med skiftet fra 8-mands til 11-mands fodbold.

Det har resulteret i en aftale med HH Academy om 1 ugentlig professionel og intensiv træning både taktisk, teknisk, fysisk og mentalt.

HH Academy er individuel træning og coaching ved tidligere professionel fodboldspiller Hans Henrik Andreasen, der gennem en 17 år lang karriere nåede at spille 600 kampe i både Danmark og udlandet. De fleste husker ham nok bedst som spiller i OB og EFB i Superligaen.

Træner Stefan Krebs Jensen fortæller: ”Jeg glæder mig på egne vegne over aftalen, fordi jeg kan blive inspireret til at træne på et højere niveau. Men jeg glæder mig især til at opleve, hvor meget det kommer til at flytte drengene mentalt, at Hans Henrik kommer ind med sin store ekspertise og fylder dem med selvtillid”.

Træningen strækker sig over hele kalenderåret og supplerer de i forvejen 2 ugentlige træningssessioner. Aftalen indbefatter i lige så høj grad udvikling af klubbernes fodboldtrænere på tværs af alle hold, som træning af U12 og U13.

Alle trænere i både Læborg G&U og AMUI kan tage del i den ugentlige træning og spare med Hans Henrik Andreasen. Klubberne får således et seriøst kompetenceløft af deres trænerkapacitet og bliver endnu bedre til at favne alle spillere – uanset hvilket stadie af deres spillerudvikling de befinder sig på.

Askov-Læborgs U12 og U13 har første træning med HH Academy torsdag den 2. februar 2023.